کلاس neck and shoulder

گردن و بافت های اطراف آن و همچنین مفاصل شانه یکی از نواحی در بدنمان هستند که به راحتی تنش ها را در خود انباشته میکنند همین امر باعث میشود که اغلب افراد در این نواحی همیشه گرفتگی و درد را تجربه کنند. در کلاس امروز با انجام حرکاتی که این مناطق را تحت تاثیر قرار میدهد سعی میکنیم تنش ها را از این نواحی برداریم و حس سبکی و نرمی و وانهادگی را تجربه کنیم.

در این کلاس با تمرکز بر روی بافت های گردن و اطراف سرشانه ها و انجام حرکات کششی تنش ها را از روی این نواحی برمیداریم. یکی از شاخه های اصلی اعصاب به نام عصب واگ که از مهره های گردن گذر میکند با اسپاسم های عضلات اطراف گردن و شانه ها تحت فشار قرار میگیرد. این اتفاق باعث میشود که این عصب نتواند پیام ها را به خوبی در بدن منتقل کند. یکی از اختلالاتی که ایجاد میشود مشکلات تنفسی است. عصب واگ فرایند تنفس ما را کنترل و مدیریت میکند بنابراین زمانی که این عصب تحت فشار باشد دیگر قادر به انجام وظایف خود نخواهد بود.

کار کردن بر روی بالا تنه ( کمربند شانه ای ، دستها و بازوها و قفسه سینه) باعث میشود که بتوانیم بدنمان را در وضعیت های مناسبی( پاسچر مناسب) قرار دهیم. اغلبا افراد به علت گردی پشت و بسته بودن قفسه سینه پاسچر مناسب و زیبایشان را از دست داده اند. پشت گردی یا قوز پشت بر روی مهره های گردن و مفاصل شانه نیز تاثیر میگذارد. این افراد در این نواحی خشکی و درد زیادی را تجربه میکنند و همیشه احساس خستگی و کوفتگی دارند. با تکرار تمرینات این کلاس به مرور میتوانیم بدنمان را بهبود ببخشیم.

اغلب افراد به علت گرفتگی های مکرری که در نواحی پشت بدنشان تجربه میکنند شاکی هستند. باید بدانیم که ریشه این گرفتگی ها انباشته شدن تنش های عاطفی و احساسی است که در بدنمان منعکس میشود و ما آن را در غالب درد و گرفتگی در نواحی پشت بدن تجربه میکنیم. لازم است که آنها را بر طرف کنیم تا از آسیب دیدگی جلوگیری کنیم. با انجام حرکات خم به جلو و همچنین بالا بردن جریان خون در این نواحی میتوانیم این گرفتگی ها را کاهش دهیم و به بدنمان کمک کنیم.

برای بالا بردن کیفیت نفس کشیدنمان بهتر است که بر روی بالاتنه کار کنیم. یعنی قفسه سینه و کمربند شانه ایی.  با تقویت عضلات این نواحی و همچنین افزایش انعطاف در این بخش ها به بالا بردن ظرفیت تنفسیمان کمک کرده ایم. به این معنا که میتوانیم در هر سیکل تنفسی میزان بیشتری اکسیژن را وارد بافت های بدنمان کنیم و به دنبال آن میزان دی اکسید کربن بیشتری را از آنها دفع کنیم. اگر کیفیت نفسهایمان بالا برود کمتر احساس خستگی میکنیم و بیشتر انرژی داریم همچنین در اغلب مواقع سرحال هستیم و تمام سیستم های بدنمان بهتر کار خواهند کرد. ههدف از طراحی این کلاس همین است که با انجام یک سری حرکات قفسه سینه و بافت های اطراف آن را تقویت کنیم و تحت کشش قرار دهیم.

در کلاس امروز بر روی عضلات خم کننده ران و لگن توجه میکنیم و آگاهیمان را در این نواحی قرار میدهیم. این عضلات در نشستن های طولانی مدت کوتاه ،خشک و ضعیف میشوند و از تعادل خارج میشوند. عدم تعادل در این بافت ها آسیب های جدی در نواحی پایین ستون فقرات( پایین کمر) و حفره لگن به همراه دارد. سری تمرینات این کلاس برای افرادی که دوچرخه سواری میکنند و یا دونده هستند بسیار مفید و کاربردی است.

یکی از آسیب های شایع که اغلب افراد آن را تجربه میکنند، آسیب دیدگی در ناحیه پایین کمر می باشد. آنها در طول روز دردهای شدیدی را در این نواحی تجربه میکنند که اغلب مانع از انجام کارهای روزانه آنها میشود و آنها را به نوعی گرفتار میکند. احساس درد و گرفتگی در این ناحیه بیشتر در زمان هایی که افراد در حال راه رفتن های طولانی مدت یا ایستادن های طولانی مدت هستند تجربه میشود. این کلاس به گونه ایی طراحی شده است که بتوانیم با انجام حرکات پیچ عدم تعادل های عضلانی را در ناحیه جلو و پشت لگن و همچنین اطراف ستون فقرات برطرف کنیم. با تکرار مدام این سری تمرینات میتوانیم درد و گرفتگی را در ناحیه پایین کمر تا حد قابل ملاحظه ایی کاهش دهیم. البته قبل از انجام هر حرکت لطفا با پرشک خود مشورت کنید.

کلیه ها و غدد فوق کلیه اندام های بسیار مهمی هستند که در مرکز سوم انرژی در حفره شکم قرار گرفته اند. به نظر میرسد زمان هایی که احساس ترس و نگرانی داریم انرژی در این مرکز و به تبع آن در این اندام ها نامنظم میشود. عدم انسجام انرژی در این اندام ها باعث میشود که آنها نتوانند وظایف خود را به درستی انجام دهند. یکی از وظایف اصلی کلیه ها سم زدایی است. بنابراین سموم در بدن جمع میشود و بر روی کل سیستم های بدنمان تاثیر سوء میگذارد. در این کلاس حرکاتی را انجام میدهیم که انرژی را در مرکز سوم انرژی و کلیه ها انسجام میبخشد. احساس سرزندگی و جوانی در پایان کلاس نشان میدهد که تمرینات بر روی بدن شما تاثیر گذاشته است.

کبد در حفره شکم قرار گرفته است بنابراین انجام تمرین تنفسی شکمی یا دیافراگمی در ابتدای کلاس میتواند توجه ما را به این ناحیه معطوف کند و انرژی را در این اندام به جریان بی اندازد. کبد نیز همانند کلیه ها در سم زدایی بدن نقش مهمی دارد. در کلاس امروز بافت های شکم و اطراف آن را تحت تاثیر قرار میدهیم تا به نحوی این عضو حیاتی را تقویت کنیم.

عدم تعادل در سیستم اسکلتی-عضلانی باعث آسیب دیدگی افراد در ناحیه پشت و پایین کمر شود. این عارضه بسیار شایع است، و اغلب اوقات با درد همراه است. در این کلاس با چند حرکت ساده میتوانیم این تنش ها را از قسمت ها برداریم و احساس سبکی و وانهادگی را تجربه کنیم.

جمله تاکیدی و یا مانترا کلاس امروز این است: بزرگ تر ببین. اصلی ترین و مهم ترین کاری که در کلاس امروز باید انجام دهیم تکرار مداوم این جمله در حین انجام تمرینات است و همچنین توجهمان را به طور کامل به مرکز بدن بیاوریم. حرکات کلاس امروز باعث میشوند که گرمای زیادی را در حفره شکم احساس کنیم .این گرما درست همان انرژی است که قرار هست با آن ارتباط برقرار کنیم و به آن توجه کنیم و این همان انرژی بی نهایتی است که تمام وجودمان را دربرگرفته است. توجه کردن به این انرژی نامحدود ما را با آن هماهنگ میکند و باعث میشود که نامحدود ببینیم و درک کنیم .

چه طور است که بیاییم با تقویت عضلات شکم، عضلات اطراف ستون فقرات و حفره لگن احساس اعتماد به نفس و خودباوری را در خودمان گسترش دهیم؟ در این کلاس تمرکزمان بر روی مرکز انرژی سوم یا همان شبکه خورشیدی است تا با کمک یکسری حرکات بتوانیم انرژی این بخش را آزاد کنیم ،عضلات را در این نواحی تقویت کنیم و بر روی ذهنیت خود تاثیر بگذاریم و به خودمان اعتماد کنیم.

هدف از این کلاس تجربه کشش هایی عمیق در ناحیه پایین کمر، پهلو ها و حفره شکم می باشد. هرگاه که بدنمان را تحت کشش های عمیق قرار میدهیم سیستم عصبی پاراسمپاتیک( آرامش) فعال میشود وتمام نتش ها و گرفتگی ها از روی بافت های بدن برداشته میشود. به شکلی که فضایی برای تجربه حس ارامش و تندرستی در وجودمان باز میشود.

این کلاس بر مبنای کشش درمانی طراحی شده است. در این روش کشش های عمیقی در بافت های بدن ایجاد میکنیم که منجر به ترشح هورمون اندورفین میشود. این هورمون شادی آور است. به همین دلیل است که بعد از انجام حرکات کششی احساس سرزندگی و شادابی به ما دست میدهد. همچنین با کشش دادن بدن فرصتی را ایجاد میکنیم تا بافت های آسیب دیده مانند رشته های عصبی و فیبرهای عضلانی نیز ترمیم و بازسازی شوند.